Ontdek wie we zijn.

Over ons

Afbeelding Tuin

Ontwerp, aanleg, onderhoud, onze passie.

Tuinontwerp en -aanleg

Typisch Rien
Onze tuinontwerpen kenmerken zich door een mooi lijnenspel, waarbij rust in het ontwerp (c.q. tuin) de boventoon voert. Zelf noem ik mijn ontwerpen ‘no-nonsense tuinen’, met niet veel poespas maar zoals tuinen behoren te zijn. Ik streef dan ook naar de grondbeginselen van het tuingeluk, dat betekent: maar één derde van de tuin mag verhard zijn. De rest in combinatie van groen, bodembedekkers, gazon of water.
Tevens moet de tuin ’s winters ook aantrekkelijk zijn en is het belangrijk dat er genoeg privacy is. Verder mag de tuin niet meer onderhoud vergen dan wenselijk is. De één werkt graag in de tuin, terwijl de ander liever in de tuin ligt of ernaar kijkt.

Hoe dan ook, als u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij er zoveel mogelijk rekening mee houden. Kijk voor een sfeerimpressie van onze tuinen in onze fotogalerij.

Tuinonderhoud

Natuurlijk
Het is vanzelfsprekend dat we ook tuinonderhoud uitvoeren. Het is immers het behoud van uw tuin.

Zo kunnen we op basis van oproep uw tuin onder handen nemen, of een onderhoudscontract afsluiten. Onderhoud is niet alleen snoeien of schoffelen, ook bemesten, onkruid bestrijding, verticuteren, maaien, ziekte- en plagenbestrijding valt onder de noemer ‘onderhoud’.

Ook verzorgen we grotere projecten, zoals: tuinen rond appartementencomplexen, verzorgingstehuizen en tuinen van kantoren en bedrijven. Waarbij ook de mogelijkheid bestaat om gladheidbestrijding uit te voeren.

© Tuinservice Duckers, design door Visia Media